Miniseelik, kleit või sall-kõik ühes?!?!

 

11039299t1h35bd

Loo autor: Kristina Herodes

Fotod: Madis Sinivee

Nutikas moeasi ei pea olema keeruline. Sest keerulisus kaalub! Pealegi on see väsitav, ahistav, pretensioonikas ja pigistav. Tuub on Eestis loodud nutirõivas, mis oma geniaalses lihtsuses kõige ülearu keeruka vastu mässab. Tuubi värvikas sünnipäevapidu retrotrammis meelitas kohale igas eas, kasvus ja kaalus tuubifänne, keda selle rõivajupi ulakas iseloom kõnetab.

Ajakirjanik võiks küll erapooletu olla, kuid mis siin salata – moeteemadest kirjutades pole minus professionaalsest jahedusest haisugi. Andeka asja tunneb ära esimesest pilgust ning katsu sa siis mitte vaimustusse sattuda! Tuubiga on lood täpselt samamoodi.

Alguses kõõritasin seda kangajuppi ilmselge umbusuga – liiga liibuv, liiga seksikas, kuidagi liiga vähe oli kõike selleks, et end riietatuks lugeda. Kui aga tuubiga lähemat tutvust tegin, sugenes meie vahele kiiresti sõprus. Tuub üksinda näeb seljas välja nagu väike õhtukleit, kuid seda võib kanda ka seelikuna midist minini ning igal muul moel. Nüüd käin oma tuubidega igal pool ja päris kindlasti on nad minu reisikotis tähtsal kohal. Sest miks peaks kaasa tassima seeliku, kleidi, pluusi, salli ja mütsi, kui sama funktsiooni suudab täita ka üksainus kaval rõivas?

Tuuli_Tiiu

Andekad õed: telemootor Tuuli Roosma ja moemootor tuubi taga Tiiu Roosma, kes ise kannab oma loomingut pea iga päev.

«Me oleme Kadriga ise parajad reisisellid – nii on hinnas multifunktsionaalsed asjad, millega oleks mugav maailma avastada. Aga selliseid on väga vähe!» räägib Tiiu Roosma, üks TUUBi loojate duost. «Tuubis on lihtsusevõlu – lihtsalt geniaalne, rõhk mõlemal sõnal. Merinotuubiga käisin just Camino palverännakul – seal oli see ikka asendamatu rõivajupp, mida sai kasutad just seal, kus sooja oli vaja. Ma olen ise selline kõigusoojane tüüp – nii ta mul rändab, ümber keha või puusadele või kaela.»

11039298t1hdfea

Üks kahest tuubi loojast Kadri Vahe (39). Tema efektse komplekti säravaim osa on punatäpiline rockabilly-tuub.

«Olen aktiivne tüdruk ja minu päeva mahub mitmeid kõige eriilmelisemaid tegevusi. Kord lippan koosolekult otse jooksurajale, siis jälle lennujaamast seenemetsa. Mul pole tavaliselt aega oma riietusele liiga palju aega kulutada, seega peab teekond hea väljanägemise juurde käima mugavalt ja kiirelt. Nii saigi mitmeotstarbeline tuub välja mõeldud, see teeb ühe tegusa naisterahva elu nii palju lihtsamaks,» lisab teine TUUBi hing Kadri Vahe.

Helgi_ja_Anu_Postimees_Kristina_HErodes_TUUB

Eluaegsed rõõmsameelsed sõbrannad Anu (70) punases ja Helgi (69) mustas tuubis. Tuubil vanusepiire pole. TUUB #hotmama E-POES

Maarika_Postimees_Kristina_HErodes_TUUB

Maarika (35) jagab oma tuubi kõhubeebiga. Eukalüptipuust tencel-kiud on eriti leebe vastu tundlikku nahka.

Mõlema moemootori jaoks on oluline ka teadmine, et nende looming on maailmale kasulik – tuubid valmivad töödeldud ökokangast. «Ei saa toota nii, et pärast meid tulgu või veeuputus!»

TUUBi neljas sünnipäevapidu tõi kohale hulga teisigi tuubisõpru, kes kõik nutikat rõivast erineval viisil kannavad.

Siiri_Salin_Postimees_Kristina_HErodes_TUUB

Siiri (39) ekstravagantne välimus peidab triibulisi tuubi-retuuse ja musta tuubi pealmise minikleidi kujul pika seeliku peal. Pead kohe mitu korda järele vaatama!

Merlin_Kolk_Postimees_Kristina_HErodes_TUUB

Merlin (39) kannab oma triibutuubi õlapaelteta topi kujul, Alfred (3) on emme moevalikuga rahul.

sleepingbeauty_TUUB

Mia (14) püüab pilke tuubi lilleliste sleeping-beauty-retuusidega. TUUBi Retuusid leiab SIIT

Annika_Lepp_Postimees_Kristina_HErodes_TUUB

Annika (36) tulistab punase ja musta kirgliku kontrastiga, pluusiks on tuub, kuid sama hästi saaks see hakkama ka seeliku rollis.

TUUB_tencel_postimees_herodes

Elin (31) on oma riietuse lausa mitmest tuubist ehitanud, kandelinas reisib emmega kaasa Emil (1) ja seltskonnale lisab värvi Anette-Helena (11)

Meelika_Postimees_Kristina_HErodes_TUUB

Meelika (42) pilkupüüdvalt punases hot-mama-tuubis.

Yahnadancer_Postimees_Kristina_HErodes_TUUB

Särav tantsijanna Yahna (33) eelistab tuubi liikumisvabaduse pärast.

Herodes,TUUB

Loo autor (41) kuulub samuti tulihingeliste tuubifännide hulka. Täpiline tuub astub sel korral üles miniseeliku rollis.

OSTA OMALE TUUB SIIT

PS. Kasuta ostukorvis koodi I LOVE TUUB ja saad oma imelise elupäästja -10%

2 Replies to “Miniseelik, kleit või sall-kõik ühes?!?!”

  1. Mina kannan rannas ujumistrikoo asemel seda taastöödeldud süntost tuubi, siis ei pea muretsema, kas bikini on kaasas, TUUB on mul alati ridis….kui just seljas pole. Nagu filmidiiva olen 💃

    1. Rõõm kuulda 💃❤️
      Meie teeme ka sedasi, muideks! Ja rinnahoidja võib ka all olla kui on raskem büst. Mustad või mingit rõõmsamat värvi (mitte valge ega beež!) õlapaelad misiganes värvi TUUBi all on väga tervitatav. Ainult rinnahoidja võiks olla balkoneti-tüüpi, et ei jääks kolmnurgakesed paelte alguspunktis TUUBi alt välja turritama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga