Särtsu sügisesse

Ühe meeleoluka koostöö lugu, mis sai alguse unenäost

Hei, Tiiu siin. Pean tunnistama, et kogu selle aja vältel, mil me Kadriga oma TUUBi-beebit oleme hoidnud ja kasvatanud, on kuidagi keeruline inimestele selgitada, kui mitmekülgne see asjake ikkagi on. No et tõepoolest saadki TUUBiga täitsa erinevaid look’e kombineerida – minna nii seenerallile kui ka punasele vaibale. Ja sinna vahele jääb ju veel kontor, kodu, reisimine, aiatööd jm. TUUB sobib igaks elujuhtumiks!

Kuidas see juhtus

Ärkasin ühel kaunil hommikul üles silme ees kindel visioon, kuidas teha inimestele hästi emotsionaalselt arusaadavaks, kui mitmekülgne asjake on TUUB naisterahva garderoobis. Kribasin kohe Jaana Hansmanile, tuntud kui Yahna ja The Rebelmom,  kes on minu jaoks uudse tantsustiili twerk maaletooja või vähemalt kõige aktiivsem propageerija. Twerk on selline natukene hull tantsustiil, kus põhielement on tagumiku väristamine kogu selle eheduses. Vaatajale on see alguses natukene “piiri peal”, aga üpris ruttu jõuab kohale, et aus on ilus ja ilmselgelt on ka treenitud inimese liikumist igas seitsmes mõttes kena vaadata. Jaana on läbinisti yes-girl ja oli loomulikult kohe nõus unenägu koos teoks tegema. Lähema paari tunni jooksul ilmus skeemi ka Andri Allas, kes oskab maru mõnusalt kaamera ja sellele järgnevaga ümber käia. Tunnike tantsimist ühes Tallinna tagahoovis, mõned tunnid monteerimist ja mõtete põrgatamist ning valmis ta oligi. Meie meelest sai äge. Loodame, et inspireerib!

MOTT

Kogu selle loo kujunemine ning tempo oli mulle isiklikult ka megalt inspireeriv ja positiivsest energiast kantud.  Samas oli väga vähe puudu mõttest “mingi suva hull ulm”- ja olekski pehmes voodis külge keerates  kogu unenägu ununenud. Soovitus: tasub ikka vahel uitmõtetest ja unenägudest kinni krabada ning kohe teoks teha. Eriti hea, kui on häid sõpru ja tuttavaid, kes ka kiirelt tuld võtavad. Energeetilisel tasemel 1+1 ei ole 2, on hoopis suurem summa.

Tänutunne

Olen lisaks peakangelastele väga tänulik sõber Terjele, kes oma terasel moel alati mõnele olulisele detailile tähelepanu juhib, samad komplimendid oluliste pisiasjade märkamisel lähetan teismelisele tütrele Itile, kes möödaminnes poetab tihti valusaid tõdesid, kuid pehmendab öeldut ka kohe stiilis “sinuvanustele võibolla on sedasi okei” (lapsed on imelised).  Kadrile, kes veenis mind seda asja mitte ise filmima, vaid ikka profi kätte usaldama ning õpitüdruk Triinule, kes tõi ja viis ja hoidis ning imestust varjates püüdlikult kogu seda tagahoovi-tralli kaadrisse püüdis, saadan ka mõttes pika-pika pai. Aitäh!

Tantsi Sina ka

Jaana aka Yahna dancer annab trenni ka, Müstika tantsustuudios ja kohe-kohe on tulemas suisa TWERK CAMP.

Ostuinfo

Uus must luksuslik taimsest toorainest TUUB on ostmiseks välja pandud meie poes, astu lahkelt leti juurde, oleme avatud 24/7. Kasuta ostukorvis koodi TWERK ja saad täna väikese soodustuse ning tasuta pakikappi toimetamise.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga