Kohtumine fänniga-Liina Randpere

Liina-Randpere-TUUB-pisifoto

Liina Randpere on treener, telenägu, õhtujuht, noor ema ja imeline naine

Miks Sulle TUUB meeldib?

TUUB on seljas mugav ega kortsu, mis on minu jaoks riiete puhul ülioluline. Lähen näiteks homme pulma juhtima – tõmban TUUBi üles topiks ja alla panen satsiseeliku. Viskan nad mõlemad kotti,  panen vajalikul momendil selga ning näen imeline välja. Ta on universaalne! Tahan, kannan katkiste teksadega, tahan, juhin pulma. Super!

Liina Randpere
Millal Sa TUUBi kanda ei saa?

Lapsega tegeledes ei saa, ta ronib pähe, kukile, selga, haarab riietest. Siis on oht ebasündsaks enesepaljastuseks. 🙂

Randpere-Liina-treener
Liina-Randpere-TUUBis
Mis Sind õnnelikuks teeb?

Lihtsad asjad teevad mind õnnelikuks. Mõnus suvine aeg sõprade ja perega. Tänapäeva kiirustamise ja konkureerimise ühiskonnas ei pruugi paljud jõudagi lihtsate asjadeni ning nende väärtustamiseni. Karjäär ja tööasjad on mulle olulised, aga pere ja sõbrad on ja jäävad alati esimesele kohale.

20180721_210052
Kuidas Sa reisida armastad?

Mina olen selline, kes kindlasti paneb ise või koos sõpradega reisiplaani kokku. Hiljuti käisime ekspromptreisil – piletid ostsime vaid nädal aega ette ja sama vähe jäi aega majutuse jms otsimiseks. Suusareisid organiseerime me ise ja maksame poole vähem kui lugupeetud reisikorraldajad küsiksid. Teiseks, ma tahan olla sõltumatu ja vaba. Mulle ei meeldi, kui kui keegi ütleb, et nüüd see kell sõidame sinna või teeme seda. Oma tuba, oma luba, omad otsused. Oma rendiauto. Riietusest: ma mõtlen väga hästi läbi komplektid, mis kaasa võtan. Proovime poja ja mehega mahutada kogu kamba asjad ühte suurede ja ühte väikesesse kohvrisse. Tahan olla reisil ilus ning tunda end mugavalt, aga kübar, kontsakingad ja kortsuv siidkleit jäävad mind küll koju ootama.

20180811_165403
Screen Shot 2016-05-30 at 15.13.03

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga